Svensk kortfilm

svensk kortfilm

Prisbelönt svensk kortfilm från med Hedda Stiernstedt i huvudrollen. En tjej kommer hem efter en sen utekväll och är den första som lajkar en kompis bild på instagram. Någonting hon kanske inte borde ha gjort. En humoristisk skräckfilm skriven av Sara Bergmark Elfgren och regisserad av Alexander Rönnberg. Rolig kortfilm om polarna som alltid ställer upp för dig. Vad gör man när bästa kompisen ska sabba livet och. En enda svensk film har letat sig in i programmet vid filmfestivalen Sundance. Det rör sig om ”I fred” av Jenifer Malmqvist från Landskrona som tävlar i den internationella kortfilmsklassen. Filmen handlar om Jonna som vill leka krig med sin kompis Emelie men hennes mamma gillar inte den vändning som leken tar.

Svensk kortfilm Video

Svensk kortfilm (short film) - En liten gnutta kärlek (Something called love) Swe lang / Eng sub Definitely maybe stream Kommande Campus lidköping var är den fjärde? En ung pojke blir ombedd att ta hand om sin nyanlända släkting. Sortera gärna in sidor i lämpliga underkategorier. Den 21 december när vintern är som andre burakovsky och nätterna som apoteket timrå hyllar vi kortfilmen.

Svensk kortfilm - att

Avsnitt 1 Augustin lever ett ensamt liv och drömmer om förändring. Kroppen är en ensam plats Ida Lindgren, 10 minuter Premiärdatum Kroppen är en ensam plats bjuder in till det förbjudna universum som varje människa som drabbats av ätstörningar gör allt för att dölja för omvärlden…. Sändes onsdag 1 november. Exercise One Victoria Verseau, 14 minuter Premiärdatum Juli finner gemenskap online efter sin könskorrigering. Aktuella filmer Min homosyster Lia Hietala, Sverige, 15 minuter Majken har vetat att hon är homosexuell sen hon var sju år och Gabbi Tillsammans med sin styvsyster Elizabeth ser…. Sömnincidenter Malin Erixon, 13 minuter Premiärdatum Hans lider av sömnbesvär.

Share your thoughts

0 Replies to “Svensk kortfilm”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *