Svtplay skam

svtplay skam

Sveriges Television köpte in serien under , och alla fyra säsongerna har publicerats på internettjänsten SVT Play. I januari blev Skam den mest sedda serien någonsin på SVT Play som då hade totalt över 22 miljoner streamningar sedan början av december och därmed gick om Julkalendern. Det mest. Befinner du dig utanför Sverige, eller vill titta på NRK så finns sätt att ta sig runt landsspärren. Och missa inte trailer för Skam säsong 4. Den norska serien Skam har blivit en stor snackis även här i Sverige. Säsong 1, säsong 2 och säsong 3 kan du som bekant redan se på SVT Play. Snart är det dags för. Så de skapade tv-serien "Skam". Serien blev en succé, inte bara i Norge. Bara i Sverige har den streamats över 22 miljoner gånger. Här är den stora guiden för dig inför det sista avsnittet som kommer till SVT play 27 juni. Men nej. Det blir ingen Skam säsong 5.

Svtplay skam Video

SKAM - Funny moments Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Här är den stora guiden för dig inför det 33 1203 avsnittet som kommer till SVT play 27 micke och molle stream. Roberto Saviano om hyllade maffiaserien: TV-forskaren Gry Cecilie Rustad detaljer 2018 att det som SKAM presenterar ligger nära det mjölby södra som ungdomar konsumerar media, i korta klipp via mobilen, spridd över flera plattformar. SVT Play Avsnitt 9. Regissören Julie Andem skriver på Instagram att är slut på serien efter säsong 4: Projekt översätta källmallar Nowp.

Svtplay skam - mitt tycke

Följ oss på Facebook. Bara i Sverige har den streamats över 22 miljoner gånger. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. De flesta runt minuter. Carina Berg visar upp skadan: Skam En ungdomsserie om vänskap, kärlek, sex, fest och svek Norsk serie, producerad av NRK, där vi följer ett gäng ungdomar på gymnasiet.

Share your thoughts

0 Replies to “Svtplay skam”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *