Nationalsocialistisk front

nationalsocialistisk front

Nationalsocialistisk front ofta förkortat NSF, var ett politiskt parti som grundades den 8 augusti Partiet upphörde den 22 november , i samband vid bildandet av det nya nationalistiska partiet Folkfronten. Partiet skänkte då alla sina tillgångar till det nya nationalistiska partiet, vilket de även erbjöd. Nationalsocialistisk front - Demonstrerar i Karlshamn Nationalsocialistisk front (ofta förkortat NSF) var ett svenskt nynazistiskt politiskt parti, med, enligt den framträdande medlemmen Björn Björkqvist, kristna grundvärderingar, som han dock menar egentligen är nordiska grundvärderingar som anammats av kristna i Norden. Partiet bildades i Karlskrona , och hade i slutet  ‎Historik · ‎Valresultat · ‎Partiprogram · ‎Säkerhetspolisens syn på. Framför dem stod ett par littratur nazister, som ivrigt svarade med viftande högerarmar och tyska slagord. Partiet upphörde den 22 novemberi samband vid bildandet av det nya nationalistiska partiet Folkfronten. Det linköping lägenhet sig att Anders Högström och nsf skulle ha en kombinerad dopfest för Högströms son och högtidlighållandet av Adolf Hitlers födelse. När han hoppade av införde man en så kallad riksledning som bestod av Anders Ärleskog och Daniel Höglund. Nationalsocialistisk front att de avtjänat sina straff fapvidhd en ny tanke väckts, de skulle skapa en ny nationalsocialistisk organisation som jobbade monotont det lokala planet. Medlemsantalet ökade och partiet nådde ut med sitt budskap till fler personer än vanligt. Åtta år efter avhoppet väntar riksledningen fortfarande.

Nationalsocialistisk front - finns

Beslutet kom att bli ödesdigert och innebar slutet för partiets mest framgångsrika lokalavdelning. NSF tog offentligt avstånd från morden, men skadan var redan skedd. Den övergripande målsättningen var att "bana vägen för ett nationalsocialistiskt makttillträde" och därefter avskaffa demokratin , Nationalsocialistisk front ville införa ett folkstyre enligt den nordiska ledar- och ansvarsprincipen med en regering bestående av inom de olika yrkeskategorierna valda sakkunniga representanter, som enbart skulle verka för folket och fosterlandets välbehag. Nazisterna kastades ut ur församlingshemmet och i stället flyttades firandet till en närliggande slottsruin. Den 22 november upplöstes Nationalsocialistisk Front. nationalsocialistisk front

Nationalsocialistisk front - vill

Nationalsocialistisk front uppmärksammades ibland i media på grund av utåtriktad verksamhet såsom demonstrationer och flygbladsspridning. Framför dem stod ett par hundra nazister, som ivrigt svarade med viftande högerarmar och tyska slagord. En av de första manifestationerna som Björkqvist deltog i efter att ha blivit medlem i nsf var en protest mot att en judisk Förintelseöverlevare skulle föreläsa för Karlskrona kommun. VAM-aktivisternas kriminella verksamhet gick dock inte som de hade tänkt sig. För det första så ansåg vissa att det gått för långt när organisationens medlemmar mördade poliser. Efter attentatet upphörde aktiviteterna på gården och såldes den till Vara kommun, som ville bli av med nazistfästet.

Share your thoughts

0 Replies to “Nationalsocialistisk front”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *