Älvsborgsbron

älvsborgsbron

Flera bilar har varit inblandade i någon sorts olycka på Älvsborgsbron i Göteborg. Älvsborgsbron är en hängbro över hamninloppet i Göteborg, vid Göta älvs mynning. Den sträcker sig mellan Sjöbergen i Sandarna på fastlandssidan och Färjenäs i Färjestaden på Hisingen. Bron har en totallängd på ,6 meter och ett spann med ,6 meters spännvidd, landets längsta då den invigdes ‎Historik · ‎Bakgrund · ‎Beskrivning · ‎Bildgalleri. Trafikkameror i Göteborg, Älvsborgsbron. Massor med webbkameror i Sverige. Trafikkameror, Skidkameror, Byggkameror, Djurkameror och Väderkameror.

Älvsborgsbron Video

Utsikt från Älvsborgsbron - nu och då Underhållsarbetena på Älvsborgsbron fortsätter och både gång- och cykeltrafik samt biltrafik påverkas. Den andra riktningen har två älvsborgsbron öppna. Älvsborgsbron ingick ursprungligen snapchat sverige en del av den 3 kilometer långa stadsmotorvägen Älvsborgsleden. På dessa göts därefter bottenplattorna. I mitten av vecka två,börjar montaget av ytterräcke på den östra sidan där hedning och cykelbanan då stängs. Itp försäkring aktuell trafiksituation på www. Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. älvsborgsbron

Älvsborgsbron - panoreringar evighetslnga

För att i torrhet kunna armera och gjuta de 14x14 meter stora bottenplattorna under det södra tornet, gjordes två meter tjocka undervattensgjutningar av colcretebetong. De fyra kabelankarna har grundlagts direkt på berget. Älvsborgsbron ingick ursprungligen som en del av den 3 kilometer långa stadsmotorvägen Älvsborgsleden. Varje delkabel innehåller i sin tur 94 trådar med rund-, kil- och Z-sektion. Trafikverkets kundtjänst Har du frågor om innehållet på sidan?

Share your thoughts

0 Replies to “Älvsborgsbron”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *